Cautare

3330 de rezultate pentru "divizia d dolj 2002" (3.18 secunde)
„În 2008, in Oltenia au fost atrasi aproximativ 941.000 de lei (din care 56% in Dolj). ... „S-au inscris 56 de persoane, au fost depuse 32 de dosare, dintre care au fost contractate 13 si finantate 11 (opt in Dolj)“, a spus Radu Mirea.
in 2002, dupa infiintarea PNA,Moldovan a fost numit procuror-sef al Serviciului Teritorial Oradea.
Europarlamentar-Parlamentul European Strasbourg/Bruxelles Perioada 2004-2007 Functia sau postul ocupat • Primar al municipiului Oradea • Vicepresedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania • Vicepresedinte al Federatiei Administratiilor Locale din Romania • Membru supleant in COR, Comisiile CONST si EDUC (2006 -2007) • Cadru didactic, profesor universitar la Universitatea Agora, Facultatea de Stiinte Economice (2005 - prezent),profesor universitar la Universitatea Oradea,Fac de Stiinte Economice, profesor universitar Universitatea D.Cantemir Bucuresti(2010-prezent) Activitati si responsabilitati principale:
Autodisponibilizarile au stirnit cel mai mare interes prima data, la sfirsitul anului 2002, cind 7.500 de siderurgisti au decis sa spuna adio locului lor de munca.
Primaria comunei Agigea incheia, in 2002, un contract de proiectare cu firma Irmaris Arhitectural SRL, in vederea realizarii unei piete agroalimentare. Contra sumei de 350 de milioane lei vechi (achitata in patru transe in perioada octombrie 2002-martie 2003), SC Irmaris Arhitectural SRL se obliga sa intocmeasca proiectul cu denumirea:
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ... 218/ 23 aprilie 2002, publicata in M.O. ... 305 din 9 mai 2002).
Pe de alta parte, documentarea pe care am realizat-o mi-a relevat o situatie total necorespunzatoare privind reglementarea in acest domeniu, datand inca din anul 2002, cu consecinte care se inscriu in linia generala a regresului industriei romanesti.
Nemultumiti ca din 2002 si pana in luna august a acestui an ALPRO nu si-a respectat promisiunile de a investi in zona si de a demara un program turistic concret, prin constructia de casute sau spatii de cazare si alimentatie, consilierii locali din Schela au votat acum cateva zile renegocierea contractului de concesiune a unei parti din teritoriul comunei.
Dupa o perioada relativ calma a anilor '90, Romania a inregistrat, incepand din 2002, o crestere spectaculoasa a pretului la proprietati.
"Alesele " sunt SC Alt Univers 2002 SA si SindServ SA, infiintate de sindicatele Electrica Societatea Electrica SA a organizat, in urma cu mai bine de o saptamana, o licitatie prin care activitatea de citire a contoarelor a fost oferita pe tava unor firme controlate de sindicate.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
La standul Co & Co Consumer 2002, firma importatoare de produse din medicina traditionala chineza, dar si distribuitoare, din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse extrem de cautate.
comisarul-sef Mauriciu Popa, seful Sectiei 3 Politie din cartierul Valea Rosie, odinioara sef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Pana acum, in Dolj, nici un proiect nu a trecut la faza de aprobare a cofinantarii de catre banca desemnata sa finanteze proiectul. Conditii minime La Directia Agricola Dolj, de la inceputul anului, s-au prezentat foarte multi potentiali fermieri care au cerut informatii despre fondurile europene destinate agriculturii.
Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
Incertitudinea de la varful celor trei filiale municipale ale principalelor partide din Alianta si opozitie nu pare sa-i deranjeze deloc pe sefii de la organizatiile judetene din Dolj.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ca foarte multi dintre cei care au fost alesi sau numiti in functii pe listele partidelor de opozitie si-ar putea pierde posturile.
google-analytics.com